24 C
Vinkovci
Petak, 1. srpnja 2022.

U Vukovarsko-srijemskoj županiji 11 novih slučajeva zaraze, preminule dvije osobe

Više od autora

- vl promo-

Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Kako javlja županijski Stožer, u Vukovarsko-srijemskoj županiji, prema podacima pristiglim do 8:00 sati, u posljednja 24 sata je 11 novih pozitivnih osoba na COVID-19, od čega je pet pozitivnih na PCR testiranju, a šest na brzom antigenom testu.

Četiri novooboljele osobe su iz Vinkovaca, dvije iz Vođinaca te po jedna osoba iz Bobote, Bršadina, Privlake, Jarmine i Vrbanje. Preminule su dvije osobe.

Od početka epidemije ukupan broj oboljelih osoba je 8344, 8037 osoba se oporavilo, a ukupno je preminulo 187 osoba. Trenutno su u županiji 32 osobe hospitalizirane zbog COVID-19 bolesti.

U protekla 24 sata testirano je 199 osoba te je ukupno do sada testiranih osoba na području županije 39954. U samoizolaciji na području županije je 426 osoba.

Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u Vukovarsko-srijemskoj županiji je pozitivno 25 radnika iz sustava zdravstva (tri liječnika, 18 medicinskih sestara/tehničara i četiri druga zdravstvena radnika). U samoizolaciji iz sustava zdravstva je pet radnika (jedan liječnik, dvije medicinske sestre/tehničara, jedan drugi zdravstveni radnik i jedan nezdravstveni radnik).

Iz sustava obrazovanja ukupno su oboljela tri učenika, a oboljelih nastavnika nema. U samoizolaciji se nalazi jedan nastavnik i devet učenika.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno