1 C
Vinkovci
Nedjelja, 10. prosinca 2023.

U Vukovarsko-srijemskoj županiji 12 novih pozitivnih osoba

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

U Vukovarsko-srijemskoj županiji, prema podacima pristiglim do 8:00 sati, u posljednja 24 sata je 12 novih pozitivnih osoba na COVID-19, potvrđenih PCR testiranjem. Tri osobe su iz Vinkovaca, po dvije osobe iz Mirkovaca i Županje te po jedna iz Babine Grede, Borova, Gradišta, Posavskih Podgajaca i Vukovara, izvješće je županijskog Stožera.

Preminula je jedna osoba.

Od početka epidemije ukupan broj oboljelih osoba je 28.610, od kojih je 28.031 izliječena, a ukupno je preminulo 465 osoba. Trenutno su u županiji 23 osobe hospitalizirane zbog COVID-19 bolesti.U protekla 24 sata testirane su 134 osobe te je ukupno do sada testiranih osoba na području županije 141.477. U samoizolaciji se na području županije nalaze 234 osobe.

Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u Vukovarsko-srijemskoj županiji, pet je pozitivnih osoba iz sustava zdravstva ( jedan liječnik, dvije med. sestre / tehničara, jedan drugi zdravstvenih radnik, jedan nezdravstveni radnik zaposlen u zdravstvu). U samoizolaciji iz sustava zdravstva nema zdravstvenih, nezdravstvenih i drugih djelatnika zaposlenih u zdravstvu.

Iz sustava obrazovanja ukupno je oboljelo 18 nastavnika i 111 učenika.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno