Kontaktirajte nas

Aktualno

U županiji danas 26 novozaraženih

Objavljeno

-

U Vukovarsko-srijemskoj županiji u posljednja 24 sata imamo 26 novih pozitivnih osoba na COVID-19, od kojih je 24 pozitivnih na PCR testiranju, 2 na brzom antigenom testu (9 osoba iz Vinkovaca, 3 iz Vukovara, po 2 iz Županje, Iloka i Rokovaca, te po 1 osoba iz Andrijaševaca, Babine Grede, Gradišta, Ivankova, Otoka, Starih Mikanovaca, Šiškovaca i Tovarnika). Preminule su 3 osobe. Od početka epidemije ukupno je oboljelo 12.041 osoba, od kojih se 11.556 oporavilo, a ukupno je preminulo 239 osoba. Trenutno je u županiji 56 osoba hospitalizirano zbog COVID-19 bolesti. U protekla 24 sata testirano je 288 osoba, te je ukupno do sada testiranih osoba na području županije 64.632. U samoizolaciji na području županije je 531 osoba. Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u Vukovarsko-srijemskoj županiji je i pozitivno 11 radnika iz sustava zdravstva. Iz sustava obrazovanja ukupno je oboljelo 12 nastavnika i 16 učenika.

Aktualno

Odličan nastup vinkovačke tenisačice Leonarde Kajkić

Objavljeno

-

Napisao/la

    6 pregleda

Na HEP Dvoranskom državnom prvenstvu u Virovitici za juniorke do 18 godina iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza, članica Teniskog kluba ”Vinkovci” Leonarda Kajkić ostvarila je zapažene rezultate.

U pojedinačnom dijelu turnira Leonarda Kajkić prvo je dobila bez borbe susret protiv Nere Tešankić iz Teniskog kluba ”Olimpija Osijek 1984”, da bi u susretu četvrtfinala igrala protiv Liv Šumak iz Teniskog kluba HATK ”Mladost” Zagreb, šeste nositeljice turnira. Kajkić je prvi set izgubila sa 0:6, drugi je dobila sa 6:4, a treći sa  6:2 te se plasirala u polufinale turnira.

Susret u polufinalu s osmom nositeljicom Chiarom Jerolimov iz Teniskog kluba ”Zadar 08”, završio je u korist Jerolimove sa  6:2, 6:3 te je Leonarda Kajkić na kraju osvojila odlično treće mjesto u pojedinačnoj konkurenciji.

U susretu parova u finalu turnira Chiara Jerolimov iz Teniskog kluba ”Zadar 08” u paru sa Leticijom Tarocco iz Teniskog kluba ”Ragusa” bile su bolje od para Leonarda Kajić (Teniski klub ”Vinkovci” ) i Doris Držanić (Teniski klub ”Zagi”, Zagreb) sa 6:2, 6:2.

Nastavi čitati

Aktualno

Od sutra privremena regulacija prometa u dijelu Vatrogasne ulice u Vinkovcima

Objavljeno

-

Napisao/la

    46 pregleda
Grad Vinkovci izviješčuje građane kako će u razdoblju od 6. prosinca 2021. godine do 22. siječnja 2022. godine na snazi biti privremena regulacija prometa u dijelu Vatrogasne ulice (od kućnog broja 35 do križanja sa Istarskom ulicom) zbog izvođenja radova na aglomeraciji.
U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se mogu produljiti izvan navedenog roka. Molimo građane i sudionike u prometu za strpljenje i razumijevanje te poštivanje privremene regulacije prometa.

Nastavi čitati

Aktualno

Općina Nuštar: Studentske stipendije 800, a srednjoškolske 400 kuna

Objavljeno

-

Napisao/la

    44 pregleda

Općina Nuštar objavila je javni poziv za dodjelu stipendija za akademsku odnosno školsku 2021./2022. godinu, studentima i srednjoškolcima koji se školuju izvan Vukovarsko-srijemske županije.

Općina će dodjeljivati stipendije svim redovnim studentima s područja Općine Nuštar upisanima na preddiplomski i diplomski sveučilišni odnosno integrirani studij ili stručni studij u mjesečnom iznosu od 800,00 kuna.

Stipendije se dodjeljuju i svim srednjoškolcima koji pohađaju srednju školu u drugoj županiji u mjesečnom iznosu od 400,00 kuna.

Stipendija se dodjeljuje za deset mjeseci, odnosno za razdoblje od rujna 2021. do lipnja 2022. godine.

Zadnji dan za podnošenje zahtjeva je petak, 17. prosinca 2021. godine.

Javni poziv objavljen je na web stranici Općine Nuštar.

Nastavi čitati

Najčitanije