Stožer civilne zaštite Vukovarsko srijemske županije javlja kako u županiji u posljednja 24 sata nema pozitivnih osoba na COVID-19 te je tako ukupan broj oboljelih osoba i dalje 40.

Javljaju i kako trenutno u županiji nema hospitaliziranih osoba zbog COVID-19 bolesti, a u protekla 24 sata izliječene su dvije osobe iz Vinkovaca, što čini ukupno 19 izliječenih osoba na području županije.

U protekla 24 sata testirana je 21 osoba, što je ukupno testiranih do sada na području županije 1101. U samoizolaciji nalazi se 526 osoba, a tijekom jučerašnjeg dana zaprimljene su tri prijave o kršenju samoizolacije te se provjerom utvrdilo da su u sva tri slučaja prijave osnovane.

Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u Vukovarsko-srijemskoj županiji je pozitivno devet zdravstvenih radnika, a od toga dvoje liječnika, četiri medicinskih

sestara/tehničara, dva druga zdravstvena i jedan nezdravstveni radnik. Zdravstvenih radnika u samoizolaciji je troje, od kojih je jedan liječnik i dvoje medicinske sestre/tehničari