18 C
Vinkovci
Četvrtak, 1. lipnja 2023.

U2 još jednom u Beck remixu

Više od autora

- vl promo-

Popularni Beck izdao je remiksiranu verziju U2-ove pjesme “Love Is Bigger Than Anything In Its Way”. Radi se o verziji koju je obradio na svoj način i donio joj sasvim novo ruho. Pjesma je dostupna na digitalnim platformama.

Višestruko nagrađivani glazbenik Beck odlučio je još jednom remiksirati megapopularni U2. Nakon uspješnog remixa za pjesmu “Lights Of Home”, s bendovog novog albuma “Songs of Experience”, Beck je odabrao novu pjesmu s istog albuma i dao joj svoj pečat. Beck je jednom prilikom dao komentar na U2 i dokazao koliko im se divi: “U2 rade majstorske stvari. Kao tekstopisac možete jako detaljno vidjeti kako briljantno su njihove pjesme napravljene”.

Da je ova ljubav uzajamna dokazuje i činjenica kako je Beck bio prateći glazbenik na njihovoj “Joshua Tree” turneji 2017. godine. U2 je na novoj turneji, a trenutno se nalaze u Sjevernoj Americi. Uz redovne koncerte, bend je nakratko stao i u Nashville kako bi posjetili Jacka Whitea u njegovom studiju. Bend ima plan napraviti minimalističku obradu iste ove pjesme, a svoju premijeru trebala bi doživjeti na limitiranom broju vinila. Detalji oko te suradnje bit će poznati uskoro.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno