27 C
Vinkovci
Nedjelja, 14. travnja 2024.

Udarna vijest! Spider-Man viđen na ulicama Zagreba

Više od autora

- vl promo-

f_spider-man_vidjen-u-zagrebu_ST

Stiglo je predblagdansko vrijeme i ulice je preplavilo Božićno šarenilo. Ali svejedno je nešto dodatno izmamilo osmjeh na lice stanovnicima metropole. Brojni Zagrepčani iznenadili su se ugledavši svog omiljenog super junaka. Ne, ne hoda ulicama ali će se zbog njega sva djeca osjećati puno sigurnije.

Spider-Man je razapeo svoju mrežu preko 16 metara fasade zagrebačke Arene te na taj način najavio dolazak svojih prijatelja super junaka.

Spektakularna predstava za djevojčice i dječake! Ultimativna zabava za velike i male. Marvel Universe Liveokupit će sve vaše najdraže super junake na jednom mjestu u Areni Zagreb, od 9. do 11.12. Iron-Man, Thor, Crna udovica, Hulk, Kapetan Amerika i mnogi drugi dio su spektakularne obiteljske predstave koju je u svijetu pogledalo već više od 2 milijuna ljudi. Ovo je tehnološki najnaprednija predstava ikad. Specijalni efekti, pirotehnika, zračne akrobacije, motori, borilačke vještine i još mnogo toga držat će vas na rubu sjedala cijelo vrijeme.Pridružite se Marvel obitelji u ovoj uzbudljivoj predstavi. Ovo je spektakl koji ne smijete propustiti. Sudbina svemira ovisi o tome!

Ulaznice se mogu nabaviti na svim Eventim prodajnim mjestima te na web stranici Eventima.

MARVEL UNIVERSE LIVE STUNT SHOW HIGHLIGHTS, ANAHEIM [2015]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno