26 C
Vinkovci
Subota, 21. svibnja 2022.

Udruga TOMS za potrebite Vukovarce

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr
U okviru akcije „Moje svjetlo za moj Vukovar“ Udruga tjelesnih invalida TOMS iz Trogira 15. put donirala je potrebite Vukovarce. Ove godine odlučili su financijski pomoći roditeljima djece s poteškoćama u razvoju iz Udruge Vukovarski leptirići, koja broji 170 djece različitih dijagnoza u dobi od 1 do 18 godina, a učinili su to u suradnji s Udrugom invalida Sinj, Udrugom osoba s invaliditetom Prijatelj iz Metkovića te Udrugom osoba s invaliditetom Split. Dvije obitelji tijekom godinu dana dobivat će mjesečno na račun po 1.000 kuna, a kupljene su im i higijenske potrepštine u iznosu od 2.000 kuna.

Donaciju su dobile obitelji Močić i Romić. Tatjana Romić zahvalila je na donaciji rekavši kako će im ona puno pomoći s obzirom da su imaju velike izdatke za osmogodišnjeg Nikolu. “Svaka kuna nam dobro dođe za gorivo jer svaki dan dolazimo u udrugu, ali i za kontrole izvan Vukovara, za hranu jer Nikola ne žvače dobro te za laseroterapiju”, istaknula je Tatjana Romić.

“Tu smo 15 godina i dok god sam živ naša će udruga pomagati djeci Vukovara”, istaknuo je predsjednik Udruge tjelesnih invalida TOMS iz Trogira Ivica Bašić.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno