1 C
Vinkovci
Četvrtak, 25. travnja 2024.

Udrugama društvenog predznaka u 2024. godini iz vinkovačkog proračuna 113.000,00 eura

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Grad Vinkovci objavio je Javni natječaj za dodjelu financijskih potpora programima, projektima i aktivnostima u području socijalne i zdravstvene skrbi, humanitarnog djelovanja, rada s mladima i udrugama proisteklim iz Domovinskog rata za 2024. godinu.

Planirana ukupna vrijednost je 113.000,00 EUR.

Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu, projektu ili aktivnosti je 133,00 EUR, a najveći iznos je 13.280,00 EUR.

Rok za podnošenje prijedloga programa, projekta ili aktivnosti je 12. veljače 2024. godine.

Ovim putem na prijavu pozivaju sve ciljane skupine odnosno udruge, uključujući i one proistekle iz Domovinskog rata, ustanove, zaklade te druge pravne osobe čija temeljna svrha nije stjecanje dobiti prijaviti svoje programe, projekte ili aktivnosti iz područja socijalne i zdravstvene skrbi i humanitarnog djelovanja, rada s mladima, koji se temelje na potrebama zajednice, a prema načelima djelovanja za opće dobro.

Ugovoreni iznosi dodijeljenih sredstava bit će ispaćeni obročno, sukladno raspoloživosti sredstava, što će biti utvrđeno Ugovorom o financiranju, s mogućnošću isplate predujma.

Kada je riječ o ostalim tehnikalijama, detalji na webu Grada Vinkovaca.

Važno je kako moraju imati i uredno podmirene dugove i obveze prema Gradu Vinkovci jednako i sve doprinose, plaćen porez i druga davanja prema državnom proračunu.

Natječajnu dokumentaciju poslati poštom ili dostaviti osobno u zatvorenoj omotnici na adresu:


Grad Vinkovci

Upravni odjel društvenih djelatnosti

Bana J. Jelačića 1

32100 Vinkovci

uz naznaku

„Javni natječaj Grada Vinkovaca za 2024. godinu“

Bit će razmatrane samo prijave koje su pravodobno prijavljene, te koje u cijelosti zadovoljavaju propisane formalne uvjete Javnog natječaja.

Sva pitanja vezana uz ovaj Javni natječaj mogu se postaviti isključivo elektroničkim putem najkasnije 7 dana prije isteka roka za dostavu prijava, slanjem upita na adresu elektronske pošte drustvene@vinkovci.hr .

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno