U noći 29. listopada provaljeno je u trgovinu informatičke opreme u Vinkovcima, u ulici K. Zvonimira. Otuđena je veća količina informatičke opreme. Materijelna šteta bit će poznata po dostavljenom odštetnom zahtjevu.

Tijekom noći 30. listopada zabilježene su dvije provale u Trpinji, u ulici Bršadinčić.Iz trgovine mješovitom robom otuđena je veća količina različitih artikala, dok je iz ugostiteljskog objekta otuđen novčani polog i cigarete. Materijalna šteta bit će poznata po dostavljenim odštetnim zahtjevima.

Pet košnica sa pčelama otuđeno je 29. listopada u Mirkovcima, u poljskom predjelu „Vrapčana“. Materijalna šteta pričinjena vlasniku, 68-godišnjaku iz Vinkovaca, iznosi nekoliko tisuća kuna.

Stanje u prometu

Tijekom protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske zabilježeno je sedam prometnih nesreća, od čega šest prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Vukovar-2, Vinkovci, Andrijaševci, Ilok, auto-cesta Zagreb-Lipovac) i jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže i jedna lakše ozlijeđena.

Jučer, 30. listopada, oko 19 sati, na auto-cesti Zagreb- Lipovac, u blizini odmorišta Bošnjaci, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj su sudjelovali strani državljani. Osobno vozilo „BMW“ se zbog prometne nesreće nalazilo dijelom na desnoj kolničkoj traci i dijelom na zaustavnoj traci.

No nailaskom nepoznatog vozila, kako bi vozač izbjegao zaustavljeno vozilo naglo je skrenuo u lijevu kolničku traku, kojom se kretalo osobno vozilo „Citroen“ srpskih registracijskih oznaka, a da se pritom nije uvjerio da radnju može učiniti bez ugrožavanja drugih sudionika u prometu. Vozačica osobnog vozila „Citroen“ je potom naglo skrenula udesno i udarila u zaustavljeno osobno vozilo „BMW“.

Uslijed udara, putnica u „Citroen“-u teže je ozlijeđena, dok je vozačica lakše ozlijeđena.