23 C
Vinkovci
Utorak, 28. svibnja 2024.

Ulaznice za novo Spielbergovo remek-djelo Igrač broj 1 su u pretprodaji!

Više od autora

- vl promo-

Nova avantura legendarnog redatelja i višestrukog Oscarovca Stevena Spielberga, temeljen na istoimenom bestseleru Ernesta Clinea, dolazi u naša kina ovog ožujka. Po reakcijama kritike i publike možemo zaključiti da se radi o novom Spielbergovom remek-djelu.

U prilog idu i kultni likovi iz ’80-ih i ’90-ih koji se pojavljuju u virtualnoj utopiji OASIS: Željezni div (1999), TRON (1982), Akira (1988), Gospodar prstenova: Prstenova družina (2001), Povratak u budućnost (1985), Strava u Ulici brijestova (1984), Tomb Raider (1996) i Duke Nukem (1991).

Radnja filma smještena je u 2045. godini, svijet je na rubu kaosa i samouništenja, no ljudi su našli spas u OASIS-u, ekspanzivnom svemiru virtualne realnosti kojeg je stvorio genijalni i ekscentrični James Halliday (Mark Rylance). Kad Halliday umre, on ostavlja svoje nemjerljivo bogatstvo osobi koja prva nađe virtualno Uskršnje jaje koje je skriveno negdje unutar OASIS-a, izazivajući cijeli svijet da se uključi u potragu. Tinejdžer Wade (Tye Sheridan) koji svoje dane provodi igrajući OASIS, ima želju pobjeći iz sumornog svijeta u globalnu mrežu virtualne utopije gdje korisnici vode idilične alternativne živote. Koristeći svog avatara, Wade će se u utrci za blagom morati suprotstaviti moćnim protivnicima koji ga neće prestati napadati i u stvarnom svijetu.Spielberg je producirao i režirao film prema scenariju Zaka Penne i Ernesta Clinea. Film Igrač broj 1 okupio je odličnu glumačku ekipu uključujući: Tye Sheridan (X-Men: Apokalipsa), Olivia Cooke (Motel Bates), Ben Mendelsohn (Rogue One: Priča iz Ratova Zvijezda) i T.J. Miller (Deadpool), sa Simonom Peggom (Nemoguća misija 5) i dobitnikom nagrade Oscar Markom Rylanceom (Most špijuna).

Akcijska avantura Igrač broj 1 (Ready Player One, 2018.), u distribuciji Blitza, stiže u naša kina pretpremijerno 28.3., a ulaznice za ovaj spektakl već su od danas u prodaji!

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno