21 C
Vinkovci
Utorak, 9. kolovoza 2022.

Underworld i Iggy Pop predstavili novi singl – Get Your Shirt

Više od autora

- vl promo-


Stigao je treći singl s novog EP izdanja koje su pripremili Underworld i Iggy Pop. Pjesma se zove “Get Your Shirt”, a hrvatskoj publici dostupna je u radijskom eteru, na Deezeru i na Google Playu.

“Ova pjesma je tužaljka za loše odluke, žalosne prevare, predsjednička koketiranja i nedopadljive glupane” poručili su na Twitteru članovi Underworlda. Pjesma je dobila i službeni videospot za koji je zadužen Simon Taylor. Spot za pjesmu dostupan je na YouTubeu.

Ovo je treći singl s EP izdanja “Teatime Dub Encounters”. Cijeli EP rezultat je nekoliko sastanaka u hotelskoj sobi, gdje su se nalazili član Underworlda Rick Smith i Iggy Pop. Zajedno su razgovarali o izradi, a na kraju su i napravili glazbu koja se trebala naći u filmu Trainspotting 2. Iako su i poznata grupa i Iggy Pop imali svoje pjesme u prvom nastavku, zajednički EP nije svoje mjesto našao u drugom nastavku popularnog filma. Kako glazba ne bi propala, zajedno su odlučili pripremiti ovo EP izdanje koje će u punom obliku svijetlo dana ugledati 27. srpnja.


Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno