15 C
Vinkovci
Petak, 30. rujna 2022.

Underworld: Krvavi ratovi (Underworld: Blood Wars, 2016.)

Više od autora

- vl promo-fft_underworld-krvavi-ratovi_underworld_blood-wars_2016_posterPripremite se, danas nam stiže posljednje poglavlje mega-popularnog filmskog serijala: Underworld! Sukob vampira i vukodlaka dovest će svijet do njegovog samog ruba u ‘Krvavim ratovima’ (Underworld: Blood Wars, 2016.) – petom nastavku mega-popularnog filmskog serijala Underworld! Superseksi Kate Beckinsale vraća se ulozi Selene – njezinog omiljenog filmskog lika koji ju je proslavio diljem svijeta. Prvi puta jedan nastavak ove super-uspješne filmske sage režirat će žena – Anna Foerster, kojoj će to ujedno biti i redateljski prvijenac. Ovim putem predstavljamo vam prvu kino najavu za ovaj nadolazeći akcijski spektakl koji ćemo u svim kinima imati prilike vidjeti već ovog prosinca!

Pod vodstvom moćnog Mariusa, Likani su postali moćniji nego ikada prije, a Vampiri se nalaze na rubu izumiranja. Protjerana iz vlastitog vampirskog plemena, Selena će udružiti snage s novom i moćnom skupinom – misterioznim nordijskim Vampirima. Kako je vremena sve manje, upravo će ona morati odlučiti želi li se boriti za stare ili nove saveznike u ovom epskom finalnom obračunu nakon kojeg možda nitko neće ostati živ…

Uz Kate Beckinsale koja po peti puta reprizira ulogu Selene u filmu su glavne uloge ostvarili Theo James, Charles Dance, Bradley James, Lara Pulver i mnogi drugi. Film se snimao u razdoblju od deset tjedana tijekom listopada, studenog i prosinca 2015. godine uglavnom u Pragu u Repulici Češkoj. UNDERWORLD je filmska franšiza koja je započela 2003. godine. Do danas su snimljena četiri filma koja su na svjetskim kino blagajnama zaradila skoro 500 milijuna dolara.

fft_underworld-krvavi-ratovi_underworld_blood-wars_2016_ST

Akcijski spektakl Underworld: Krvavi ratovi u domaća kina stiže u prosincu!

Distribucija: Continental film, 2016.

KINO NAJAVA TITLANA: UNDERWORLD: KRVAVI RATOVI [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno