28 C
Vinkovci
Srijeda, 19. lipnja 2024.

Upoznajte Gregora Klarića, novog vokala Radio Luksemburga!

Više od autora

- vl promo-

m_radio-luksemburg_novi-singl_novi-pjevac_ST

Nakon dva uspješna albuma  – ‘Radio Luksemburg u boji’ (2011.) i ‘100 metara do sreće’ (2013.) – osvojenog Porina za najboljeg novog izvođača 2012. godine, nekoliko hit singlova među kojima su ‘Idu dani’, ‘Ako nemam te’, ‘Tvoje boje’ i ‘100 metara do sreće’ te nekoliko promjena u postavi benda, RADIO LUKSEMBURG vraća se s novim singlom i videospotom za pjesmu ‘Otkada ime ti znam’ koji najavljuje novu aktivnu fazu benda. Mikrofon glavnog vokala u Radio Luksemburgu na novom singlu preuzima mladi i talentirani Gregor Greg Klarić.

U punih devet godina djelovanja Radio Luksemburg na svakom je albumu mijenjao pjevača pa je tako Gregor Klarić treći vokal Luksemburžana – nakon Nikole Marjanovića na prvom i Danijela Dizdara na drugom albumu. Ovaj mladi glazbenik rodom iz Rovinja osim glazbom bavi se i kazalištem i sinkronizacijom, a najbolje je da vam ga predstavimo kroz nekoliko pitanja.

Predstavi nam se – tko je Gregor Klarić, tko se krije iza tog momka s tetovažama, što voliš i što te raduje u životu?

Greg: Dolazim iz Rovinja, a u Zagreb me dovela što drugo nego glazba. Osim na probama i snimanjima s Radio Luksemburgom, dane provodim u tonskom studiju za sinkronizaciju tako da me najviše raduje razvaliti se na kauč i zaspati na pola filma …

Nakon Nikole Marjanovića i Danijela Dizdara, ti si treći vokal koji je došao u Radio Luksemburg. Osjećaš li pritisak zbog svojih prethodnika i toga kako će te publika prihvatiti?

Greg: Ne osjećam pritisak radi mojih prethodnika jer sam uvjeren da će se novi singl, kao i ostale stvari koje spremamo, sviđati staroj, a i novoj publici RL-a. Naravno da publika ima svoje favorite, ali i Daniel i Nikola i dalje se bave glazbom tako da nema potrebe za nostalgijom. Glazba koju su oni otpjevali zauvijek će biti tu.Je li se s tvojim dolaskom u bend promijenio i zvuk koji stvara Radio Luksemburg?

Greg: Radimo na novim stvarima što donosi i malo drukčiji ”štih”, ali ostaje naravno prepoznatljivi zvuk RL-a.

Uskoro ćemo moći čuti i novi singl ‘Otkada ime ti znam’. Kako bi ti osobno pjesmu opisao u samo tri riječi?

Greg: Da opišem novi singl u samo tri riječi? Može i jednom – DOBRA! Moćna, ljubavna, Radio Luksemburg! 

 

Novi singl Radio Luksemburga ‘Otkada ime ti znam’ uskoro u radijskom eteru diljem Hrvatske!

TEASER / OTKADA IME TI ZNAM

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno