Irski bend Inhaler nakon samo nekoliko singlova ima velike planove za budućnost. Ovaj mladi četveročlani sastav iz Dublina upoznao se u školi, a ubrzo nakon su krenuli zajednički stvarati glazbu. Do sad su predstavili dva singla, a sad je službeno dostupan i njihov treći singl “Ice Cream Sundae” kojeg hrvatska publika može slušati na digitalnim platformama.
“Ovaj singl govori o dobitku i gubitku. Volim pisati o normalnim tinejdžerskim iskustvima s kojima se svi mogu poistovjetiti. Samo želim pisati o veselju života, o tome kako je biti tinejdžer te o lošim stvarima koje dolaze uz to” komentirao je pjevač Elijah Hewson. Za singl “Ice Cream Sundae” je predstavljen i videospot.
Svojim pjesmama Inhaler je veoma brzo došao do zavidnog broja obožavatelja. Njihova pjesma “My Honest Face” sakuplja zavidne brojke slušanja na streaming servisima, a bend se sprema i na turneju po Velikoj Britaniji, Irskoj i Europi. Članovi benda i sami su svjesni da im se sprema bogata karijera: “Dogodio se trenutak u kojem smo sami sebi rekli: ‘Mi to možemo’. Želim da iskoristimo ovo najbolje što možemo.”