Iz ugostiteljskog objekta u Nuštru, u ulici Križnog puta, otuđen je novac. Provala se dogodila u noći 6./7. rujna. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Poluautomatsku pušku, 48 komada puščanog streljiva i jedno protuavionsko streljivo jučer, 12. rujna, dragovoljno je predala osoba iz Vinkovaca, koja je željela ostati anonimna. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu preuzeo je pušku i streljivo na kućnoj adresi osobe, uz izdavanje potvrde o preuzimanju te preuzeto pohranio u skladište policijske uprave.

Stanje u prometu

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata zabilježeno je osam prometnih nesreća, od čeda sedam prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Stari Mikanovci, Vukovar-2, Jarmina, Vinkovci-2, Svinjarevci) i jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena.

Jučer, 12. rujna, oko 4,45 sati, 21-godišnjakinja iz Bobote, upravljala je osobnim automobilom vukovarskih registracijskih oznaka, krećući se kolnikom Velike ulice u Trpinji. Uslijed neprilagođene brzine kretanja, izgubila je nadzor nad vozilom, sletila na travnatu površinu i udarila u rasvjetni stup.

Putnica u vozilu, 18-godišnjakinja iz Bobote, teže je ozlijeđena. Vozačica i tri osobe koje su se također nalazile u vozilu nisu ozlijeđene.

Očevidom je utvrđeno kako je 21-godišnjakinja upravljala vozilom pod utjecajem alkohola.