21 C
Vinkovci
Petak, 12. travnja 2024.

Uskoro čak dva nova izdanja Motörheada?!?

Više od autora

- vl promo-

Naziv nove kompilacije Motörheada je ‘Under Cöver’ a na njoj će se naći njihove dosad objavljene obrade pjesama drugih izvođača, ali i jedna do sada nikada objavljena: ‘Heroes’ Davida Bowieja.

Na kompilaciji je jedanaest pjesama, a obrade sežu još od 1992. godine. Tijekom karijere Lemmy i momci obradili su Judas Priest, Teda Nugenta, The Rolling Stonese, Metallicu, Ramonese, Sex Pistolse i druge i druge.

‘Heroes’ Davida Bowieja snimili su 2015. godine.

Unastavku vam donosimo i kompletan popis pjesama: 1. Breaking The Law [Judas Priest] / 2. God Save The Queen [Sex Pistols] / 3. Heroes [David Bowie] / 4. Starstruck [Rainbow] / 5. Cat Scratch Fever [Ted Nugent] / 6. Jumpin’ Jack Flash [The Rolling Stones] / 7. Sympathy For The Devil [The Rolling Stones] / 8. Hellraiser / 9. Rockaway Beach [The Ramones] / 10. Shoot ‘Em Down [Twisted Sister] / 11. Whiplash [Metallica]

I to nije sve, jer je Jim Voxx iz njemačkog benda Skew Siskin otkrio kako dovršava solo album pokojnog frontmena Motörheada, Lemmya Kilmistera, koji će također biti objavljen ove godine.‘O tome odlučuje menadžment Motörheada… Lemmy je iza sebe ostavio toliko toga, a na njima je da odluče što će i kada objaviti. Nema razloga za žurbu pa pretpostavljam da će biti krajem godine’ rekao je Voxx.

Uz albume Motörheada, Lemmy je gostovao na brojnim izdanjima drugih izvođača, no nikada nije objavio solo album. Kako navodi Voxx, projekt je započeo još 2003. godine: ‘Ni on sam nije znao što bi zapravo htio, pa me zamolio za pomoć’. Na albumu bi kao gosti trebali biti Dave Grohl, Reverend Horton Heat i The Damned.

‘Dao si je vremena, nije žurio, rad na solo albumu mu je bio posve suprotan od rada s Motörheadom. Rekao sam mu da može doći snimati kod mene kad god poželi i s vremenom smo skupili deset pjesama. Željeli smo ih objaviti i prije, ali kad se Lemmy razbolio, nismo više toliko razmišljali o njima. Ali pjesme su dovršene’ zaključio je Voxx. [Muzika.hr]

UNDER CÖVER [TRAILER]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno