13 C
Vinkovci
Nedjelja, 29. svibnja 2022.

Uskoro će započeti snimanje i trećeg nastavka John Wick serijala

Više od autora

- vl promo-

Mnogo prije nego se „John Wick: Chapter 2“ uopće pojavio u kinima, redatelj Chad Stahelski otkrio je kajo je Lionsgate tražio od njega da počne tražiti ideje i za treći nastavak. Stahelski je potvrdio da će Ian McShane i Lance Reddick reprizirati svoje uloge, zajedno sa Keanu Reevesom koji će se opet pojaviti kao nositelj glavne uloge.

Dok je davao intervju za medije povodom puštanja filma ‘John Wick: Chapter 2’ za home video, Chad Stahelski otkrio je da je trenutno na polovini scenarija.

“Da. Trenutno smo na polovini scenarija. Sada sve ovisi od toga koliko se brzo možemo svi okupiti. Ali pretpostavljam da ako ne uspijemo do kraja godine početi snimati film, onda ćemo to sigurno započeti početkom iduće.”

Na prvom John Wick filmu radili su zajedno Chad Stahelski i David Leitch. Chad Stahelski režirao je i „John Wick: Chapter 2“ , a David Leitch je radio na nadolazećem filmu „Atomic Blonde“, koji u kina stiže 28 srpnja.

Oba redatelja imaju izuzetno iščekivane projekte na kojima trenutno rade: Chad Stahelski radi na reboot verziji „Highlander“, a David Leitch počinje snimati nastavak Marvelovog junaka Deadpoola.

Stahelski je također otkrio da ima odličnu ideju što bi se moglo događati u trećem nastavku John Wicka.

Nakon što se drugi dio filma pojavio u kinima, Keanu Reeves je rekao da treći dio filma nastavlja tamo gdje je završio drugi dio, prikazujući njegovog lika koji pokušava pobjeći iz New Yorka.

Na kraju drugog dijela Winston informira Johna da je na cijelom svijetu raspisana nagrada za njegovu glavu, iznos je uduplan, a John je izbačen iz Continentala i nema više njegovu zaštitu, privilegije ni resurse. Ipak, Winston je odgodio početak lova na Johna za sat vremena, dajući mu kakvu-takvu prednost i vrijeme da pobjegne…

Lionsgate još uvijek nije precizirao kada će se Jonh Wick 3 pojaviti u kinima.

U ožujku smo saznali da je Samuel L. Jackson jako zainteresiran udružiti se sa Keanu Reevesom i Laurence Fishburneom, a navodno je čak izjavio i da će uraditi što god treba samo da se pojavi u trećem dijelu Johna Wicka. [Filmonizirani.net]

JOHN WICK: CHAPTER 2 [TRAILER, 2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno