28 C
Vinkovci
Utorak, 23. srpnja 2024.

Uskoro i novi album Lorenza Jovanottija

Više od autora

- vl promo-

Lorenzo Jovanotti predstavlja potpuno novi singl ‘Oh, Vita!’ (Universal Music), kojim najavljuje iščekivano istoimeno studijsko izdanje.

Miljeniku hrvatske publike s tekstom i glazbom nove pjesme pomogli su Pat Simmons i Lucio Dalla, a za produkciju je zaslužan legendardni Rick Rubin. Studijsko izdanje ‘Oh, Vita!’ biti će 14. Jovanottijevo, a nasljedit će multiplatinasti album ‘Lorenzo 2015 CC’ (2015.). Uz novi singl na iščekivanom izdanju naći će se još 13 pjesama, koje je pisao sam Cherubini, a producirao Rick Rubin.

Album ‘Oh, Vita!’ za Lorenza predstavlja novi početak, a u Hrvatskoj ga očekujemo 1. prosinca – na 30. rođendan njegovog prvog studijskog izdanja ‘Jovanotti for President’ (1988.). Nova pjesma po objavi je dobila i prateći videospot u režiji Antonia Usberga i Niccolòa Celaie.

„Ovaj album mi je veoma važan i predstavlja novi početak. Dobio sam priliku započeti suradnju s Rickom Rubinom i to je bila predivna avantura. Album je veoma intenzivan i pogađa točno u srce. Jedva čekam da bude objavljen. Veselim se 1. prosincu da mogu sa svima podijeliti glazbu… i tada naravno slijedi turneja.“ – Lorenzo Jovanotti

Rick Rubin i Jovanotti

Singl „Oh, Vita!“ hrvatskoj je publici dostupan u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa, dok će istoimeno iščekivano studijsko izdanje osim u digitalnom, biti dostupno i u standardnom CD obliku, na vinilu te kaseti.

OH, VITA! [VIDEO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno