Nakon kraće ljetne stanke, Pub kviz vraća se u Vinkovce. Ljubitelji kviza koji žele aktivirati sive moždane stanice doći će na svoje 27. rujna, a u gradu na Bosutu ovo je već četvrta sezona omiljene razbibrige. Prema propozicijama, sudjelovati u kviz ligi može svatko, pri čemu treba voditi računa kako svaka momčad može imati po maksimalno šest članova.

Četvrta sezona kviz lige je pred vratima, a kako je ovo natjecanje zadnjih godina postalo iznimno popularno, ne sumnjamo da će nova sezona ponovno okupiti velik broj ekipa. Mjesto održavanja već je svima dobro poznato – Caffe bar Atrium, a službeni datum prvog kviz turnira je 27. rujna u 19.30 sati.

Kvizaški entuzijasti našega grada vrlo optimistično gledaju na početak nove sezone, a napominju kako natjecatelje i ove godine očekuju ligaška i kup natjecanja, što znači da se igra za dva trofeja. Prijave zainteresiranih prikupljaju se do 20. rujna u Facebook grupi “Pub kviz Vinkovci“ u kojoj će svi zainteresirani moći pronaći i sve druge informacije vezano za ovo natjecanje kao i druga kvizaška događanja u gradu. Organizatori napominju kako je na kviz svatko dobro došao, pa i ljubitelji ligaških natjecanja koji se samo žele zabaviti.

“Kvizaške večeri su u Vinkovcima svaka dva tjedna, a sezona traje sve do lipnja. Večeri su to koje okupljaju ekipe svih uzrasta, od mladih do onih pred mirovinu. Jedni se dođu zabaviti, drugi provjeriti znanje, treći iz znatiželje, a sve povezuju pitanja iz raznih područja – od općeg znanja, preko povijesti i geografije, glazbe i filma. Naknadno je uvedeno i bodovanje, pa atmosfera zna biti prava natjecateljska“, rekao je Domagoj Šesto, neformalni voditelj vinkovačke kvizaške priče i član ekipe “Forrest Trump“.

Napominje kako je potrebno skupiti ekipu od najmanje 2 do najviše 6 članova koji bi dolazili svaki drugi petak u Caffe bar Atrium. Do sada je prijavljeno 6 ekipa, a to su sljedeće: “Forrest Trump“, “Buzdovani“, “Pizza, majstor i Margarita“,  “Grupa TNT“, “A je to“ i  “Trule lale“.