20 C
Vinkovci
Petak, 7. listopada 2022.

Uskoro promocija izvanrednog albuma Chui ovu glazbu

Više od autora

- vl promo-Koncertna promocija albuma Chui ovu glazbu kojeg su Chui snimili sa Jazz orkestrom Hrvatske radiotelevizije će se održati u Tvornici kulture 17. veljače 2018. u 21:00 sati

Genijalnim aranžmanima Andreas Marinello, Luka Žužić i Joe Kaplowitz su glazbene avanture Chuievaca podigli na jedan novi, još uzbudljiviji nivo. Pogonjeni moćnom big band raketom, dosegli su nove glazbene galaksije, zavirili u prošlost i otkrili budućnost. Izvedbe skladbi nošene energijom i majstorskom svirkom Chuievaca i Jazz orkestra Hrvatske radiotelevizije predvođenim dirigentom Andreasom Marinellom, postavile su dvostruki album ‘Chui ovu glazbu’ na prvo mjesto najboljih jazz albuma 2017. godine i jednog od par najboljih albuma uopće snimljenih te godine u Hrvatskoj, a album će definitivno ući u povijest, možda i kao ponajbolji jazz rock album ikada snimljen na ovim prostorima.

Po izboru svih naših  eminentnih glazbenih kritičara u TOP 10 najboljih albuma objavljenih u 2017. godini u samom vrhu našao se sjajan album ‘Chui ovu glazbu’ grupe Chui i Jazz orkestra HRT-a s izuzetno važnom napomenom da je to prepoznala i publika!

To je koncert koji se ne propušta! Vidimo se u Tvornici kulture u subotu 17. veljače 2018. s početkom u 21 sat. Na koncertu će održati i ekskluzivna promotivna prodaja dvostrukog vinila ‘Chui ovu glazbu’ a poslije koncerta slijedi after party na kojem će vas zabavljati DJ D-Gree.

Ulaznice možete naći u Dancing Bear shopu (Gundulićeva 7), na blagajni Tvornice Kulture te putem sustava Entrio www.entrio.hr u pretprodaji 45 kn, a na dan koncerta 60 kn.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno