12 C
Vinkovci
Nedjelja, 21. travnja 2024.

Uskrsna čestitka, Velika subota s građanima, pisanice i baloni, tradicija koju HDZ ne propušta

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) s članovima svoje Mladeži iskoristila je Veliku subotu još jednom za druženje s građanima pa su tako u središtu Vinkovaca dijelili pisanice i balone.

„Naravno da je lijepo doći u Vinkovce na ovako lijep i sunčan dan s ovoliko djece i roditelja. HDZ svake godine tradicionalno organizira podjelu pisanica i lijepo je vidjeti da djeca dođu, priđu i uzmu pisanicu i da su ovako veseli te zadovoljni”, rekao je aktualni gradski vijećnik iz redova HDZ-a i kandidat na listi u V. izbornoj jedinici za predstojeće parlamentarne izbore Petar Šimić. Nije propustio istaknuti kako je proslava Uskrsa, jednako i svih ostalih blagdana dio demokršćanske tradicije koju njeguju.

Najveći kršćanski blagdan svim građankama, građanima Vinkovaca i Vukovarsko srijemske županije čestitao je i saborski zastupnik i gradonačelnik Otoka Josip Šarić.


„Poštovane Vinkovčanke i Vinkovčani i stanovnici Vukovarsko-srijemske županije želim vam od srca čestitati Uskrs i zaželjeti sve najbolje”, poručio je jedan od najdugovječnijih, također HDZ-ov kandidat u V. izbornoj jedinici.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno