Proteklog je vikenda u Jastrebarskom održan 20. Kup Jaska na kojem je nastupilo 550 natjecatelja iz 35 klubova iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Mađarske i Rumunjske.

JK „Olimp“ Vinkovci nastupio je sa 16 natjecatelja koji su osvojili 8 medalja. Srebrno odličje osvojili su Matej Markota u uzrastu do 8 godina i Lorena Bičanić u uzrastu do 10 godina. Brončana odličja u uzrastu do 8 godina osvojili su Filip Markota, Mato Vukovac i Borna Petričević, u uzrastu do 10 godina Ida Knežević i Josip Bošnjak, a do 12 godina Mateo Kruščić.

Zvonimir Beslemović, Ema Markota i Ivano Rapić su osvojili peto mjesto, a Nika Potesak, Ivano Medaković i Tin Hodak sedmo mjesto. Nastupili su još i Ivan Juriša i Tena Horvatović koji su ovaj put ostali bez plasmana.

Na nedavno održanom 14. međunarodnom memorijalu Josipa Potneka u Osijeku, članovi JK „Olimp“ Vinkovci osvojili su 6 odličja. Zlatno odličje osvojio je Tomislav Beslemović, a brončano Zvonimir Beslemović, Mateo Kruščić, Ema Markota, Lorena Bičanić i Matej Markota.

Treneri u klubu su zadovoljni nastupom svojih judaša koji su pokazali dobre borbe u jakoj konkurenciji te da planskim i sustavnim radom dolaze i rezultati.