U organizaciji GK „Hrvatski sokol“ Vinkovci 13. listopada održano je 3.kolo „Uni“, „B“ i „C“ programa regije Istok u muškoj sportskoj gimnastici na 56. kupu Slavonije i Baranje. Nastupio je ukupno 21 gimnastičar iz GK „Inova-gim” Osijek, GD “Hrvatski sokol” Valpovo, GD “Sokol” Požega, GK “Sokol” Slavonski Brod i GK “Hrvatski sokol” Vinkovci. Vinkovački klub bio je najbrojniji s jednim gimnastičarem u B, jednim u C i 5 gimnastičara u univerzalnom programu.

U univerzalnoj kategoriji mlađih kadeta, Vinkovački gimnastičari u sastavu: Arijan Tomonji, Fabijan Matković, Pavao Očevčić i Roko Maslać, osvojili su prvo mjesto. U pojedinačnoj konkurenciji Pavao Očevčić osvojio je 1. mjesto i zlatnu medalju, drugi je bio Sven Perak iz Valpova, a treći Fabijan Matković iz Vinkovaca.

U univerzalnoj kategoriji dječaka Vinkovčanin Marin Pinter osvojio je 1. mjesto.

U kategoriji kadeta B programa u pojedinačnoj konkurenciji Duje Ramljak osvojio je 2. mjesto.

U kategoriji kadeta C u pojedinačnoj konkurenciji Karlo Radić bio je šesti u konkurenciji 9 gimnastičara.

Na natjecanju su sudili Marko Simon i Tomislav Gudek iz Vinkovaca, Boris Bukovec iz Osijeka i Zlatko Ištvanović iz Valpova.

Sljedećeg vikenda gimnastičari i gimnastičarke u Požegi na 4. kolu imaju posljednju provjeru i skupljanje bodova za završnicu – državno natjecanje, koje će biti održano od 9. do 11. studenoga u Slavonskom Brodu.