Foto: Tomislav Jonjić

Ovoga vikenda igra se posljednje kolo jesenskog dijela prvenstva u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Osijek – Vinkovci, a nakon kojega će vjerojatno na vrhu ostati Valpovka koja ima tri boda više i puno bolju gol razliku od najbližeg konkurenta Radničkog iz Meca. Dilj je malo posustao i nije u direktnoj borbi za naslov no razmak nije prevelik, a mogućnost smanjivanja donose bodovi iz Jarmine koji su definitivno potrebniji domaćinu.

Bit će zanimljivo pratiti tko će prezimiti s fenjerom kojega trenutno drži Zrinski, ali ima dva kandidata za sustići. Pobjeda nad gostima iz Otoka je prvi preduvjet za igrače iz Bošnjaka, drugi je poraz barem jednog konkurenta Torpeda ili Višnjevca koji će ugostiti Dardu i vjerojatno računa na bodove kojima bi barem malo uljepšao sezonu, a istovremeno bi sustigao ili prestigao svoga gosta pa je napredak na tablici s pobjedom vrlo izgledan.

Parovi 15. kola

Slavonac – Valpovka, Radnički (M) – Šokadija, Borac (KV) – Radnički (Ž) i Borac (B) – Olimpija igraju sutra (subota), u 13.30 sati, kada počinju i nedjeljne utakmice: Torpedo – Mladost, Borinci – Dilj, Višnjevac – Darda i Zrinski – Otok.