15 C
Vinkovci
Petak, 30. rujna 2022.

Vanessa Kirby novo je ime serijala Nemoguća misija

Više od autora

- vl promo-Vanessa Kirby (Nemoguća misija 6, uloga) [St]Variety je nedavno objavio vijest da se Vanessa Kirby, zvijezda filmova The Crown i Everest priključila glumačkoj postavi šestog nastavka ‘Nemoguće misije’. Iako detalji o njenoj roli još uvijek nisu poznati, očekuje se da će biti na istoj razini kao i uloga Rebecce Ferguson u ‘Nemogućoj misiji: Odmetnuti’, koja će se također pojaviti u najnovijem nastavku, zajedno sa Simonom Peggom i Jeremyem Rennerom.

Prema ranije objavljenom članku portala The Hollywood Reporter, najpoznatije ime franšize, Tom Cruise, prihvatio je poziv za ulogu i u šestom dijelu. Početak produkcije je zakazan za 10. travanj, a za scenarij i režiju novog nastavka zadužen je Christopher McQuarrie, koji je radio i prethodni dio ‘Nemoguća misija: Odmetnuti’. McQuarrie je u intervjuima povodom predstojećeg nastavka najavio povratak lica koja su do sada obilježila ovu slavnu franšizu.

Franšiza ‘Nemoguća misija’ pokrenuta je 1966. kao CBS-ova TV serija koja je imala sedam sezona i 171 epizodu. Vratila se na male ekrane 1988, kao ABC-ova reboot serija, ali nije naišla na dobar prijem kod gledatelja. Zbog toga je otkazana nakon emitiranja dvije sezone. Gotovo deset godina kasnije, pojavljivanje Toma Cruisea na čelu ‘Nemoguća misija’ igranog filma, pretvorila je ovu seriju u uspješnu filmsku franšizu. Brian De Palma režirao je izvornu adaptaciju serije, nakon koje su uslijedili nastavci koje su režirali John Woo, J.J. Abrams i Brad Bird.

‘Nemoguća misija 6’ u redovnu kino distribuciju kreće 27. srpnja iduće godine.

TRAILER TITLANI / NEMOGUĆA MISIJA: ODMETNUTI [2015]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno