9 C
Vinkovci
Utorak, 21. ožujka 2023.

Vanserijska Luce! Poslušajte novi singl Vraćam se i složit ćete se!

Više od autora

- vl promo-

m_luce_varacam-se_ST

Jedan od najzapaženijih ženskih vokala u posljednje vrijeme, zasigurno je mlada kantautorica Luce.

Nakon što je u travnju ove godine objavila svoj singl ‘Dogodila se dosada’ koji se nalazi na njezinom vrlo hvaljenom EP-ju, Luce najavljuje novu stvaralačku cjelinu koju planira objaviti 2017, a prvi singl koji predstavlja je pjesma ‘Vraćam se’.

‘Vraćam se’ je stilski, rekla bih, ‘nešto mlado sa starom dušom’. Kada je pjesma nastajala, u glavi mi je bila odmah ta retro asocijacija iz ’70-ih godina i zajedno s aranžerom i producentom Markom Mrakovčićem odlučili smo zadržati tu ideju. Pjesma govori o jednoj intimnoj i turbulentnoj vezi punoj oscilacija te unutarnjih borbi, slabosti i nemogućnosti  trajnog odmaka od tog toksičnog odnosa, zbog mrvica koje dobivamo u njemu, a koje nas uvijek vraćaju korak unazad.’ – rekla je Luce.

Tekst i glazbu pjesme ‘Vraćam se’ napisala je Luce.

U pripremi je i video spot koji se upravo završava pa će ukupan dojam biti zaokružen već početkom sljedećeg mjeseca, a do tada Luce možete uživo vidjeti i čuti na sljedećim koncertima u 11.11. na RetrOpatija Fest, 17.11. Chansonfest i 2.12. na Pozitivnom koncert gdje Luce nastupa s Josipom Lisac, Rundek Cargo Trijom i Bajagom.

AUDIO: LUCE – VRAĆAM SE [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno