Prije nego što 5. travnja zakorače u zagrebački Dom sportova i koncertno proslave svojih 20 godina, Vatra će publici predstaviti novu pjesmu. ‘Sve je tišina’ četvrti je singl s nadolazećeg studijskog albuma koji će biti objavljen upravo na dan slavljeničkog koncerta.

“Kako to obično biva, pametni smo uglavnom prekasno… Upravo o toj temi progovara naš najnoviji singl ‘Sve je tišina’ i baš zato, kad ju poslušate, recite jedno drugome sve što mislite, da ne bi bilo prekasno.” – rekao je o inspiraciji za pjesmu autor Ivan Dečak.

Glazbu na pjesmi ‘Sve je tišina’ potpisuju Tomislav Šušak i Ivan Dečak, a tekst Ivan Dečak.

Spot je snimljen pod redateljskom palicom Radislava Jovanova Gonza, a uz bend, u videu se pojavljuju i plesačice Iva Richtermoc i Mirna Šemić.

Uz najavni singl ‘Sekvoje’, Vatra je do sada objavila i duet s Massimom ‘Nama se nikud ne žuri’ te aktualnu ‘Ukleti Holandez’. Posljednja dva nalaze se na nacionalnoj HR top 40 listi singlova, dok je duet s Massimom prepoznat od publike kao i od struke te je uvršten među najbolje prošlogodišnje pjesme za nagradu Cesarica, Zlatni studio Jutarnjeg lista te među top 10 pjesama Narodnog radija.

Vatra, 2019. | Foto: Mare Milin | Dallas press

Veliki zagrebački koncert Vatra XX zakazan je za 5. travnja u Domu sportova. “Dvadeset godina proletjelo je prebrzo, valjda je to tako kada u dobrom društvu radiš ono što najviše voliš!” – već je ranije o nadolazećem obljetničkom nastupu govorio Dečak.

Nakon 20 godina stvaralaštva, 9 albuma i mnoštva singlova, kao i aktualnih hitova te glazbenih gostiju koje će tek najaviti, Dom sportova će 5. travnja uistinu postati mjesto susreta dobrih starih prijatelja, kao i novih obožavatelja benda, a Vatra garantira da će svoj glazbeni dio slavlja odraditi kako i priliči; čvrsto, glasno, uz pregršt emocija i plesanja.