16 C
Vinkovci
Nedjelja, 25. rujna 2022.

Vava izbacio novi instrumentalni singl Alone Blues

Više od autora

- vl promo-m_vava_alone-blues_novi-singl_ST

Vlado Simcich Vava objavio je novi instrumentalni singl! Naziv pjesme je ‘Alone Blues’, a bit će objavljena na Vavinom nadolazećem albumu.

Dok se dovršava debitantski album Turista koji je u procesu miksanja u studiju GIS, s producentom Matejom Zecom, Vava ne miruje. Paralelno s radom Turista, priprema i samostalno instrumentalno izdanje koje će biti snažno obojeno blues utjecajima kojima je Vava izložen već desetljećima.

Prvi singl s ovog četvrtog instrumentalističkog projekta, koji je kao i one prethodne u potpunosti Vava snimio sam, molska je dvanaestica naziva ‘Alone Blues’. Pjesma je snimljena na analognom 4-kanalnom snimaču u kasnim noćnim satima, tijekom punog mjeseca, a miksana je kao i uvijek s prijateljem i producentom Matejom Zecom.

Nadolazeći album naziva ‘Juke Joint’ bit će objavljen tijekom sljedeće godine u digitalnom i fizičkom obliku i sadržavat će osam potpuno novih ambijentalnih blues brojeva nastalih pod utjecajem američke tradicionalne crne kao i psihodelične glazbe sa zapadne obale Amerike.

VAVA: ALONE BLUES [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno