Adventu Vinkovcima svojim bogatim programom iz dana u dan pokazuje zbog čega je najposjećeniji Advent u Slavoniji, a novih kulturnih i zabavnih događaja neće ni nedostajati ni u danima pred nama.Zabava, dobra hrana, miris kuhanog vina, ali i istinski blagdanski ugođaj čekaju vas u pješačkoj zoni grada.

Novi događaj očekuje nas već danas kada će mješovita pjevačka grupa grada Otoka održati koncert pod nazivom “I ti svijete čuj” s početkom u 19 sati, a u programu sudjeluju i mladi likovni stvaratelji iz Tehničke škole Ruđera Boškovića i Gimnazije Matije Antuna Reljkovića. Organizatori ovog božićnog događaja su Art club Vinkovci i HDLU Vinkovci, a koncert će biti održan u prostorima Art cluba Vinkovci koji je, podsjetimo, otvoren u listopadu ove godine kao mjesto okupljanja interesnih skupina i pojedinaca koji se bave raznim umjetničkim smjerovima i uspješni su i priznati u svojoj profesiji.

Iako je Božićni sajam službeno prestao s radom, neki od izlagača pokazali su interes za nastavak prodaje, stoga još uvijek možete pronaći štandove s lampicama i božićnim programom koje nude Ređo-shop, Emina i Nur Trans. OPG Aronija Josipović nastavlja s ponudom tradicijskog ručnog rada, dok Udruga KIS nudi ručno rađene unikattne torbe i božićne aranžmane. Ljute umake pronađite na štandu OPG Zvonka Ištvana, a božićne jelke u svojoj ponudi i dalje nudi OPG Marinko Bašić iz Apševaca. Osim toga, gužva na najvećem dosada klizalištu ne jenjava. Brojni građani svih uzrasta uvjerili su se kako nema ništa bolje od klizanja u središtu grada, osobito kada se radi o klizalištu velikom 500 kvadratnih metara. Radnim danom otvoreno je od 10 do 21 sat, petkom i subotom od 10 do 24 i nedjeljom od 10 do 23 sata.