24 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 15. srpnja 2024.

Večeras Rimska noć vina uz Valens večeru

Više od autora

- vl promo-
“In vino veritas” odnosno “U vinu je istina” rekao je Plinije Stariji 79. godine. No, manje je poznato da ova izreka u cijelosti glasi “In vino veritas, in aqua sanitas” što znači “U vinu je istina, u vodi razum”. Stoga, uz čašu vina nemojte zaboraviti popiti i pokoju čašu vode, svojevrsna je pozivnica Turističke zajednice grada Vinkovaca na večerašnju Rimsku noć vina koja prethodi XI. Rimskim danima.
Ukusna rimska hrana koja mami izgledom i mirisom, vina lokalnih proizvođača u predivnom ambijentu, najbolja su pozivnica za ovogodišnju Rimsku noć vina na Šokački stan Vinkovci
Posjetiteljima će biti ponuđena vina Iločkih podruma, Vina Marija, Kutjevo i Josić vina, a bit će moguće i kušati pravu rimsku večeru. Na Valens meniju naći će se: “Assaturam” na rimskoj kremi od celera i maslina, “Rimski kruh”, Slatki užitak “Dulcis carpum” (Valens datulje) + 1dcl vina gratis.
Provedite ugodnu večer na Šokačkom stanu večeras od 19 do 22 sata. Cijena je 15 eura po osobi, a rezervacije su moguće na 097 7153 590.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno