Večeras će grupa EoT u Vinylu predstaviti novi album pod imenom „Teorija Ludog Chovjeka“! Vrata Vinyla otvaraju se u 20 sati, a svirka počinje u 20:30. Ulaz je besplatan.

„Nakon prvog albuma ‘Defibrilacija’ koji je bio mješavina skoro apsolutno svega što volimo u glazbi, htjeli smo napraviti album koji će biti posveta našim punkrock korijenima i to je upravo ‘Teorija Ludog Chovjeka. Album se sastoji od nekoliko pjesama nastalih prije 15 godina, nekoliko svježih pjesama i pjesama koje nemaju veze sa punkrockom – jer možemo više manje što hoćemo. One se bave feštama, socijalnim temama, nepravdama i situacijama zbog kojih smo često u konfliktu između dobra i zla. Mi slavimo glazbu koja nam je dala snage za sve ono što smo mislili da ne možemo, da nismo sposobni ili u nekom trenutku nismo htjeli. Za nas granice ne postoje. Mi smo EoT.“ – izjavili su članovi benda.

Već su niz godina na hrvatskoj glazbenoj sceni, a iza sebe imaju mnogobrojne nastupe diljem regije. Na mnogobrojnim festivalima, stageu su dijelili sa Cold Snapom, Vatrom, Manntrom, Zabranjenim Pušenjem, Siddhartom, Elvis Jacksonom, Guano Apesom, Asian Dub Foundationom i mnogim drugima.

Nastupaju u postavi Maja Kolarić (vokal / bass gitara), Boris Kolarić (gitara / vokal) i Goran Glavač (bubnjevi / vokal).