15 C
Vinkovci
Petak, 2. lipnja 2023.

Velika potraga za jajima u sklopu programa “Uskrs u Vinkovcima”

Više od autora

- vl promo-

“Ovoga Uskrsa vrijedan je bio, poklone mnoge Zeko je skrio. Gdje li su oni, kako bi znao, Zeko je ipak upute dao. Dođi i ti u Gradski park Vinkovci, odgovor pronađi u svojoj ceduljici. Dobro sakrivena jaja pronađi, osvoji poklon najslađi. Nakon toga vrijeme je za odmor za sve igrače, stoga pogledaj predstavu Ružno pače.”

Osmišljen je to slogan Turističke zajednice Grada Vinkovaca kao uvertira u “Uskrs u Vinkovcima” kada će u  veliku potragu za jajima krenuti svi naši najmlađi, a u svrhu upoznavanja grada i njegovih posebnih lokacija.


“Stoga posjetite Gradski park Vinkovci i Trg bana Josipa Šokčevića u subotu, 16. travnja 2022. godine s početkom u 10 sati gdje će vas s nestrpljenjem dočekati Zeko s uputama gdje se nalaze pisanice koje kriju poklone”, poručili su na svojoj Facebook stranici.
Potraga za jajima traje do 10:45 te je nakon završetka potrage potrebno doći sa svojim pronađenim pisanicama u Ured Turističke zajednice grada Vinkovaca, Trg bana Josipa Šokčevića 4 kako bi preuzeli svoje nagrade.
Za sve sudionike tu je i predstava  „Ružno pače“ koje će bit održana  na Trgu bana Josipa Šokčevića ispred Gimnazije s početkom u 11 sati.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno