16 C
Vinkovci
Četvrtak, 13. lipnja 2024.

Veliki interes za program obuke neplivača, već popunjene tri grupe

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Nakon što smo u četvrtak popodne objavili da Vinkovački plivački klub provodi program obuke neplivača u sklopu projekta „Hrvatska pliva u 2021. godini”, koju sufinancira Ministarstvo turizma i sporta, iz Vinkovačkog plivačkog kluba javili su nam kako je taj isti dan prva grupa već bila popunjena, a taj dan započeo je upis djece i u drugu grupu.

„Odaziv je odličan, još uvijek stižu mailovi i pozivi, ne znam kako bih vam to opisao. Jednostavno mi „gori” mobitel”, rekao nam je trener Zvonimir Pinter, a nedugo zatim i kako su zbog ogromnog odaziva polaznika „Male škole plivanja” popunjenje prve tri grupe.

Svaka grupa ima 20 sati obuke i 25 polaznika, odnosno 20 dolazaka, a prva grupa počinje 1. lipnja i završava 30. srpnja, dok druga grupa počinje 5. srpnja i završava isto 30. srpnja. Treća grupa obuke neplivača počinje 20. rujna i traje do 15. listopada, a nakon nje na svoj red će doći i četvrta i peta grupa.


„U tijeku su upisi za grupe koje počinju u listopadu i studenom. Svi koji žele mogu se javiti putem mail i mobitela. Treba iskoristiti što više ovu besplatnu priliku, pridružite nam se. Budi velik, budi jak, budi VPK”, dodaje Pinter.

Svoje mjesto na besplatnom programu obuke rezerviralo je 75 djece, a oni koji još nisu mogu upisati svoju djecu za jesenske termine. Svakako prilika koja se ne propušta.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno