U dvorani Doma sportova u Zagrebu jučer je održan Jastreb Kup Veleposlanika Republike Koreje – Festival Taekwondoa, međunarodni turnir, koji je brojio 850 natjecatelja iz 51 kluba iz 5 zemalja.
Boje TK „Sajnami“, izvješćuju iz kluba, branilo je 10 mladih natjecatelja u uzrastima mlađih kadeta i kadeta koji su postigli odličan rezultat osvojivši tri medalje.
Zlatnu medalju osvojila je kadetkinja Valentina Plašć, dok je srebro izborio mlađi kadet Borna Dujić, koji je finale izgubio nakon izjednačenog rezultata na zlatni bodi.
Broncom se okitila kadetkinja Mia Fernbach dok je kadet Karlo Šarčević bez medalje ostao izgubivši nakon izjednačenog rezultata na zlatni bod te se plasirao na 5. mjesto.
Nastupili su još i mlađi kadeti: Borna Kristović, Nika Kristović, Grgur Šarić, Josip Šarić, Karlo Grgić i Ilija Kovačević, ali u izostanku sreće i iskustva nažalost ostaju bez plasmana.
Natjecatelje su vodili trenerica Jasmina Lucić i trener Divijan-Martin Kelava, a među sucima bila je i Sajnamovka Lea Grbavica.