13 C
Vinkovci
Nedjelja, 29. svibnja 2022.

Veliki open-air metal festival u kolovozu u Rajevom Selu!

Više od autora

- vl promo-

Metal atrakcije Sonata Arctica, Paul Di’Anno i Tarja Turunen, nekadašnji vokali Iron Maidena i Nightwisha, među prvim su najavljenim imenima za Pannonian Rock Festival, festival koji će se po prvi put održati ovog ljeta, i to od 11. do 14. kolovoza, u Rajevom Selu u Slavoniji.

Organizatori su mladi bračni par Dejvid i Maja Hadaš, koji su i sami zaljubljenici u metal. “Supruga i ja trenutno živimo i radimo u Njemačkoj i paralelno organiziramo festival u Hrvatskoj. Ja sam inače iz Rajevog Sela, a supruga iz susjednog sela Gunje. Imamo sina od 7 godina i isto toliko smo u braku”, otkriva Dejvid Hadaš.

“U Rajevom Selu imamo savršenu lokaciju na obali rijeke Save. Isto tako u ovom dijelu Europe nemamo ništa slično, tj. pravi hard rock/heavy metal festival.”

Ovo im je prvi put da organiziraju festival, kažu kako imaju jasnu viziju i plan, a kako zasad sve ide po planu. Sama ideja inspirirana je po uzoru na veliki broj sličnih festivala u Europi te su nakon dužeg razmišljanja odlučili krenuti u realizaciju.

Lineup čine Sonata Arctica, Paul Di’Anno, Tarja Turunen, The Agonist, Rings of Saturn, i niz međunarodnih metal bendova kojima se priključuju i rock imena koja će se ažurirati putem. Očekuje se publika iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Mađarske, ali i cijele Europe, stoga su i cijene postavljene u eurima, a ulaznice su dostupne preko stranice festivala.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno