23 C
Vinkovci
Subota, 25. lipnja 2022.

Veliki slavljenički koncert Natali Dizdar s gostima u dvorani Vatroslav Lisinski

Više od autora

- vl promo-
Velika glazbenica i pjevačica Natali Dizdar iza koje je 15 godina uspješne karijere, ovog proljeća 12. svibnja u 20 sati, imat će svoj prvi samostalni koncert u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Za glazbene miljenike i vjerne slušatelje istančanog glazbenog ukusa, Natali Dizdar će u društvu svojih prijatelja,  suradnika i ovog puta posebnih gostiju, izvesti jednu pravu glazbenu senzaciju. U proširenom sastavu svog benda i svojih dugogodišnjih suradnika – glazbenika,  s osvježenim  aranžmanima i zanimljivim gostima, održat će se koncert koji će obuhvatiti svaki segment impresivne karijere. Prelijepa Natali u svom dugogodišnjem radu zauzela je visoko pozicionirano mjesto na glazbenoj sceni u Hrvatskoj i šire, te je u proteklih 15-tak godina postala vlasnica četiri albuma i pregršt glazbenih nagrada.

Mnogobrojni hitovi, poput: ‘Ne daj, ‘Zamijenit ću te gorim’, ‘Grijeh’,’Stranac’, ‘Stop’, ‘Nećeš me, zar ne’, i drugi obilježili su njen glazbeni put, a kontinuirana prisutnost u radijskom eteru i sceni samo je velika potvrda koliko je truda, timskog rada, talenta, znanja i vremena bilo potrebno za dobiti jedno tako veliko povjerenje.

Pozivamo vjernu publiku, prijatelje, glazbene sladokusce, struku, medije, radijske urednike i slušatelje da nam se pridruže tu večer te obećavamo da će ostati u posebnom sjećanju.  Svakako je dobro naglasiti i napomenuti da će se u društvu Natali Dizdar to isto večer na pozornici pridružiti suradnici, prijatelji i glazbenici s kojima Natali surađuje od samoga početka . Stoga ponosno najavljujemo gostovanje velikih glazbenika, autora, producenta poput gospodina Darka Rundeka, koji je napisao pjesmu za Natali Mjesecu je dosadno’, Coca Mosquito, alfu i omegu popularnih  Jinxa, producenta prva dva albuma, uključujući i ZKMDina Šarana frontmena, koji dolazi iz Sarajeva , autor najvećih hitova poput ‘Grijeh’, ‘Stranac’ i ‘Mjesto za jedno’, ‘Mjesto za dvoje’, te popularni band Mayales.

Ovaj put ima i osvježenje u postavi matičnog benda, glazbenog producenta albuma ‘Iluzije’ Pavla  Miholjevića i klavijaturista benda Porto Morto Hrvoja Klemenčića.
Na bubnju je Ivan Levačić, na bas gitari Marino Vinja, na gitarama Pavle Miholjević i Vlado Mirčeta, klavijaturama Hrvoje Klemenčić i naša sjajna back vokalistica Ines Nožica.


Prodaja ulaznica:


Natali Dizdar pratite preko društvenih mreža:


Album ‘Iluzije’ pronađite na:


 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno