17 C
Vinkovci
Nedjelja, 26. svibnja 2024.

Vikend u Valensu za ljubitelje vinila, stripova i dobre glazbe

Više od autora

- vl promo-

Pitate se kako provesti vikend? Za sve ljubitelje vinila i stripova današnji dan je kao blagdan. U dobrom poznatom Craft bar Valensu najbitnije je druženje i pozitiva, a tom idejom su se i vodili kada su organizirali ovakav događaj.

„U petak je sajam stripa i ploča od 16 do 20 sati. Bit će oko desetak izlagača koji će doći prodavati i nuditi stripove i ploče, s tim da nije cilj profit i nekakva zarada nego je riječ o entuzijastima i više nekakvo druženje zaljubljenika u vinyle i stripove. To može biti i razmjena, nije isključivo prodaja. Navečer u našem craft baru je DJ Richma koji će dati jednu funky disco atmosferu. A dan poslije, odnosno u subotu od 21:00h nastupa Kandžija i Gole žene koji će uz stare hitove „promovirati” i nadolazeći album. Nakon Kandžije za mix pult stat će naš – najbolji u svemiru DJ Siky”, kaže Ivan Vorgić, vlasnik Craft bara.

Inače Valens skuplja odličnu ekipu gostiju stoga je svaki njihov event popraćen i pozitivno ocijenjen sudeći po recenzijama. Što se tiče događanja u baru, s obzirom da su Vinkovci tu gdje jesu, teško je dovoditi nekakve etablirane i kvalitetne izvođače uz prihvatljive troškove, ali Valens se trudi pružiti svojim gostima odlično iskustvo i tako ih potaknuti da se uvijek vraćaju u zonu zabave i pozitive.„Što se tiče događanja u Valensu inače je to okvirno oko dva puta mjesečno. Nekad malo češće, nekad rjeđe ovisno o mogućnostima. Ipak gledamo da to bude što kvalitetnije, a svaki drugi tjedan srijedom se sastajemo i družimo uz našu večer kvizova”, dodaje Vorgić.

Saznajemo i da su u mjesecu svibnju već zakazane određene svirke, a vjerujemo kako će Valens objaviti evente u skorije vrijeme. Zaputite se u Valens i podržite priču.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno