29 C
Vinkovci
Nedjelja, 14. travnja 2024.

Vinkovačka knjižnica objavila najčitanije naslove u 2022. godini

Više od autora

- vl promo-

Svatko tko čita radi svoje posebne popise knjiga koje želi pročitati u mjesecu ili kroz godinu, a samim time čitatelj kreće u potragu za dobrim naslovima. Raznorazne preporuke uvijek dobru dođu.

Dobar, triler, krimić ili neki drugi žanr može se pronaći u Gradskoj knjižnici i čitaonici Vinkovci koja je i ovoga puta objavila najčitanije naslove u prošloj godini za dječji te odrasli odjel. Radi se o pet djela, a ako ste koje propustili uzeti u ruke, sada imate priliku prolistati knjige koje su bile najčitanije u 2022. godini.

Na dječjem odjelu najveći interes čitatelja izmamili su Čovpas kojega je napisao i nacrtao Dav Pilkey, Gregov dnevnik Jeff Kinneyja, Gricko: čudovište koje gricka knjige autorice Emme Yarlett. Zatim su tu još Suli u avanturi: džungla Maje Šimleša te Miš lavljeg srca kojega su zajedničkim snagama stvorili Rachel Bright te Jim Field.


Foto: Gradska knjižnica i čitaonica Vinkovci

Naslovi koji su odrasle ostavili bez daha su Moja Aljaska popularne spisateljice Kristin Hannah, Nizozemska kuća Ann Patchett, Hana Alena Mornštajnová, Mračna Kći autorice Elene Ferrante te Nađimo se u Cockleberry Bayu kojega je napisala Nicola May.

Koja god od navedenih knjiga se pronašla na vašem novom popisu zasigurno neće te pogriješiti u izboru. Tko zna, možda otvori vrata prema žanru kojega iz nekoga razloga niste voljeli čitati.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno