28 C
Vinkovci
Utorak, 23. srpnja 2024.

Vinkovačka kupališta spremna za novu ljetnu sezonu

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Ljeto nam se opasno bliži, iza nas je prvi produženi vikend i Dan državnosti, a temperaturni dnevni maksimalci polako se penju do nesnosnih vrućina. Provjerili smo kakvo je stanje na poznatim destinacijama za osvježenje u Vinkovcima i jesu li vinkovačka kupališta, Bazeni Lenije i Banja, spremna za novu ljetnu sezonu. Dolaskom toplijih dana vinkovačko dvoransko plivalište Lenije, na radost onih željnih sunčanja i dužeg boravka na otvorenom uz suncobran, ležaljku i možda dobru knjigu, odlučilo je otvoriti vrata svog sunčališta čime je, možemo reći, ljetna sezona već otvorena.

„Mali uvid, nadamo se odlične ljetne sezone, dao nam je i prošlotjedni produženi vikend koji je bazenu donio zavidnu brojku onih koji su ga odlučili provesti s nama. U četiri dana produženog vikenda bazen je posjetilo nešto više od 1300 korisnika”, rekla je voditeljica Odjela recepcije i prodaje Ivona Šarić. Kao i svake godine ljetni dani i visoke temperature pridonose i većem odazivu, a u vinkovačkom bazenu nadaju se velikom broju onih koji će osvježenje pronaći baš kod njih.

Ljetna sezona na vinkovačkom bazenu automatski znači i povećane brojke individualnih posjeta, obiteljskih dolazaka i dužeg zadržavanja u samom objektu, a skorašnji završetak školske godine, duži dani i trud osoblja Bazena Lenija da sugrađanima pruže mjesto gdje se mogu opustiti i kvalitetno provesti vrijeme, pozivnica su svima da u narednim mjesecima posjete vinkovačko plivalište.

„Ugodna atmosfera bazena pod okriljem parka Lenije nudi i bogatu ponudu bazenskog bistroa u kojem će, vjerujemo, svatko pronaći ponešto za sebe. Nadamo se kako će oni koji će nas posjetiti u narednim mjesecima ostati s nama i po završetku ljetne sezone te da će plivanje uvesti u svakodnevnu rekreaciju. Priželjkujemo kako će ovaj poziv rezultirati ugodnim druženjem, zabavom i odmorom, a možda i ponekom poslovnom suradnjom”, istaknula je Ivona Šarić i poručila kako vam za sve informacije i upite bazensko osoblje stoji na raspolaganju.

Premda će mnogi od nas u ljetnim mjesecima već tradicionalno krenuti „put juga”, veliki broj građana će osvježenje potražiti na Banji gdje smo zatekli radnu atmosferu jer se bruse završni radovi kako bi sve bilo spremno za još jedno ljeto. Prema riječima „domaćina” Ivana Marića, poznatijeg kao Prčija, sve bi trebalo biti zgotovljeno krajem ovog ili sredinom sljedećeg tjedna kada se očekuje da s radom krene i popularni beach bar na Banji.

„Ako nas vrijeme posluži, bit će to još jedna dobra sezona, ljudi vole doći na Banju samo je pitanje vremena, ništa drugo. Banja je destinacija za sve građane Vinkovaca i okolice jer popratnih sadržaja, osim kupališta, ne nedostaje. Željno iščekujemo prve goste”, potvrdio nam je Ivan Marić.

Vjerujemo kako će se i ove godine Banja te Bazeni Lenije pokazati kao odlična alternativa gdje se osim kupanja, može i rekreirati, baciti koja partija bele i popiti osvježavajući napitci.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno