1 C
Vinkovci
Nedjelja, 4. prosinca 2022.

Vinkovački OPG-ovci predstavili se u Ozlju

Više od autora

- vl promo-Mala ekipa koju je sastavila Turistička zajednica grada Vinkovaca i Upravni odjel za gospodarstvo, na manifestaciju Ljeto u Ozlju donijela je dašak Slavonije.

Potez je pokrenut na inicijativu donedavnog Vinkovčanina Tonija Šarića, a sadašnjeg voditelja Odsjeka za gospodarstvo i projekte Grada Ozlja koji je pozvao vinkovačku gradsku upravu da u Ozalj pošalje poduzetnike s ponudom domaćih proizvoda i tamburaške glazbe. Vinkovačka ekipa predstavila se prvog dana spomenute manifestacije koja je započela u petak, 15. lipnja i traje do 31. kolovoza.

Ljeto u Ozlju održava se na kupalištu na obali Kupe, a podno stare hidrocentrale Munjara svoj domaći kulen, kulenovu seku, slaninu i kobasicu predstavio je OPG Karinčić. OPG Pčelarstvo Ferbežar izložio je više vrsta meda i pčelinjih proizvoda, dok je vinkovačka Ljutoteka žarila svojim prerađevinama od ljutih chili papričica. Izbor voćne rakije ponudila je Kušaonica Ambar OPG-a Šarčević, dok su se za glazbu pobrinuli tamburaši Berdaševa priča.

Grad Ozalj nastoji svake godine ugostiti i predstaviti neki drugi grad iz RH.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno