Proteklog vikenda 6. i 7. srpnja u Sisku je održano Regionalno Prvenstvo Hrvatske Regije 4 u plivamju, na kojem je vinkovački Plivački klub Orion nastupio s 9 plivača i plivačica, koji su ostvarili zapažene rezultate i s natjecanja se vratili s brojnim medaljama, osobnim rekordima i pokojim novim limitom. Ekipu je vodila trenerica Maša Pešec, a činili su je Iva Čorak, Adela Matošević, Laura Matić, Dorotea Živalj, Patrik Šekrst, Dorian Vugrek, Matej Pfaf, Marin Svilar i Nikola Ćaleta. Osvojeno je ukupno 36 medalja, u pojedinačnoj konkurenciji 30 i u štafetama 6. Ukupno je njih devet zlatnog sjaja, dvadeset i jedna je srebrna i šest ih je brončanih.

Poseban uspjeh ovog natjecanja su isplivani seniorski limiti Doriana Vugreka i Nikole Ćalete iako su oni tek mlađi juniori. Izvrsnim utrkama preskočili su dvije kategorije, odnosno mlađeseniorsku i juniorsku što je za svaku pohvalu.

Odličan je ovo uvod u natjecanje Zlatni medvjed sljedećeg vikenda u Zagrebu te skorašnje Prvenstvo Hrvatske za dobne skupine na koje PK Orion ide u brojnom sastavu i u svim dobnim kategorijama.