22 C
Vinkovci
Nedjelja, 3. srpnja 2022.

Vinkovački strijelci uspješni u Osijeku, Slovačkoj i Srbiji

Više od autora

- vl promo-


KPS Strijelac imao je aktivan lipanj u kojem je nastupao u Hrvatskoj, Srbiji i Slovačkoj.

Na strelište Pampas u Osijeku održan je jubilarni 20. Memorijal Kovačić u organizaciji UPS Pampas gdje su vinkovački strijelci osvojili tri odličja. U ukupnom poretku divizije Production Ivan Kopčić zauzeto je treće mjesto, dok je u diviziju Produciton u kategoriji Lady Gordana Mandić osvojila srebro. U ekipnom dijelu natjecanja KPS Strijelac u sastavu Ivan Kopčić, Jurica Barbarić, Mario Mandić i Danijel Pobi završio je trećeplasirani.

Nakon Osijeka stiglo je vrijeme da se strijelci otisnu van Hrvatske na međunarodna natjecanja, a prva na redu bila je Slovačka. Grad Komarno ugostio je 300 natjecatelja na turniru Rebels Trophy 2022. U jakoj konkurenciji Vinkovčani su postigli dobre rezultate. U Production diviziji Davor Majstorović zauzeo je 9. mjesto, a Hrvoje Marić bio je za dva mjesto slabiji. U istoj diviziji, ali u kategoriji Lady Sandra Majstorović osvojila je vrlo visoku 6. poziciju. U ekipnom programu Rebels Trophyja Strijelci su osvojili drugo mjesto – Sandra Majstorović, Davor Majstorović, Hrvoje Marić i Dragan Ćaćić.

Grom Cup Srbija, Level III natjecanje bio je sretan za Gorana Šarića, najtrofejnijeg seniora kluba, koji je kući donio još jedno odličje, ovoga puta broncu. Osim Šarića, zapažen nastup imao je i Davor Majstorović kojemu je malo nedostajalo do medalje, nastup na Grom Cupu završio je na 5. mjestu.

Foto: KPS Strijelac

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno