4 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 28. studenoga 2022.

VINKOVAČKO LJETO – tjedan treći

Više od autora

- vl promo-Nakon svake kiše dolazi sunce i nakon poprilično neizvjesnih dana, Vinkovačko ljeto vratilo se posušeno i spremno za svoj treći tjedan.

Proteklog vikenda, dva su fenomenalna koncerta prkosila lošem vremenu. U petak je oblake rastjerivao izvrsni domaći jazz band, Sing Song Swing, dok je u subotu, unatoč svim preprekama, Zsa Zsa uspjela vratiti sunce u grad. K tome, još jedna spektakularna utakmica Vatrenih, zagrijala je krv Vinkovčana u najdužih dva i pol sata ovog Svjetskog prvenstva. Zasad!

Novi tjedan započeo je turističkom šetnjom uz licenciranog vodiča koju je za građane organizirala Turistička zajednica grada Vinkovaca. Oni koji dosad nisu “Upoznali svoj grad” mogu to učini još sljedeći ponedjeljak s početkom u 18 sati.

Zumba je, također u ponedjeljak, sjela kao kec na desetku i rasplesala kišni drijemež, dok danas ponovno imate priliku postati izvođači i stati na pozornicu u novom izdanju Jam Seassiona kojeg vam donosi Udruga XO-VK. Svirka počinje u 20:30, a sutradan na istom mjestu, zaplešite retro u Rockabilly plesnoj radionici koju je uz Udrugu XO-VK pripremila ekipa iz Hang Loosea.

Nadoknadimo ovaj tjedan Likovni petak u parku i podržimo Hrvatsko društvo likovnih umjetnika koji u 17 sati u parku otvaraju izložbu.

Petak je i dan za koncerte za što se pobrinuo organizator, Grad Vinkovci, koncertom Ivana Šebalja & The Bechars s početkom u 20:30 pod kupolom u parku.

Ovoga vikenda dolazi nam jedna sitna promjena u rasporedu!!!

Naime, zbog svojih vrhunskih rezultata kojim su utrli put do četvrtine finala Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, još jednom ćemo napeto držati dah i čupati kosu za Vatrene u središnjem gradskom parku. Nemojte zaboraviti dresove i rekvizite jer ponovno najgrleniji i najvatreniji navijači među vama osvajaju paket Laškog piva! Zato se vidimo u subotu u 20 sata i otpratimo zajedno hrvatsku reprezentaciju do zasluženog polufinala! Za potpuni ugođaj navijanja u okršaju Vatrenih s reprezentacijom Rusije, pobrinuo se Grad Vinkovci i za svoje je građane omogućio gledanje utakmice na video zidu dimenzija 4×3 metra.

Zbog utakmice je koncert Damira Kedže koji je bio najavljen u subotu, pomaknut na nedjelju s početkom u 20:30. Nakon burnog vikenda, završimo tjedan u gradskom parku i zaplovimo s Kedžom u novi radni tjedan.

Pokrovitelj Vinkovačkog ljeta je Grad Vinkovci, a svi su sadržaji za građane besplatni!

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno