Uspješan je za vinkovačke predstavnike bio jučerašnji, prvi dan 47. Međunarodnog plivačkog mitinga “Mladost 2019”. Nikola Ćaleta i Dorian Vugrek, članovi Plivačkog kluba Orion napravili Vinkovce i vinkovački sport ogromnu stvar, jer na ovom su eminentnom natjecanju osvojili svaki po srebrnu medalju u svojoj konkurenciji.

Nikola je ovaj odličan rezultat ostvario u konkurenciji juniora u disciplini 50 metar leptir, a Dorian u konkurenciji mlađih juniora u disciplini 100 metara leđno.

Inače, ovogodišnji 47. međunarodni plivački miting Mladost 2019, ujedno i 2. postaja HEP grand prix natjecanja Hrvatskog plivačkog saveza u sezoni 2019/20, održava se jučer i danas, odnosno u subotu i nedjelju, 09. i 10. studenog na bazenu Mladost u Zagrebu. Ovaj tradiconalni miting i ove godine predstavlja jedno od najzanimljivijih plivačkih natjecanja, a ugostit će veliki broj natjecatelja, uz nastupe svih naših reprezentativaca, ali i drugih jakih reprezentacija, pa tako plivaju plivači i plivačice iz Slovenije, Srbije, BIH, Češke, Bugarske i Italije.