28 C
Vinkovci
Utorak, 23. srpnja 2024.

Vinkovčanin Ljubo Puljić potpisao za Bayern!

Više od autora

- vl promo-

Velike vijesti stižu nam iz Münchena! Ono što se pričalo već neko vrijeme, sada je postalo i službeno – novi igrač Bayerna je Vinkovčanin Ljubo Puljić, prenosi portal gol.hr.

Po poziciji je stoper, a upravo je danas napunio svoj 16. rođendan. Bolji poklon za rođendan Puljić teško da je mogao zamisliti, a iako se pisalo kako će njemački klub za njegove usluge izdvojiti oko 2,8 milijuna eura, ugledni novinar Fabrizio Romano podijelio je informaciju kako transfer iznosi nešto manje od milijun eura.

FOTO: Fabrizio Romano/Twitter

Rođeni Vinkovčanin je za mlađe kategorije Cibalije nastupao do ljeta 2018. godine, a onda je uslijedio prelazak u Osijek. Također, član je i u U-17 reprezentacije Hrvatske.

Iako je u Vinkovcima izrastao još jedan veliki talent, nebeskoplavi klub ponovno neće previše zaraditi na svom nekadašnjem igraču, a doznajmo kako će Cibalia dobiti tek naknadnu za razvoj.

Ljubi želimo svu sreću i zdravlje u mlađim kategorijama Bayerna, kao i da jednog dana izraste u prvoklasnog igrača njemačkog bundesligaša ili nekog drugog renomiranog europskog kluba.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno