23 C
Vinkovci
Utorak, 16. kolovoza 2022.

Vinkovčaninu novi mandat

Više od autora

- vl promo-


Na sjednici skupštine HBS-a održane u petak na mjesto predsjednika izabran je, drugi put zaredom, Tomislav Zadro. Njegov dobar rad prepoznat je od strane članstva saveza i Zadri je ukazano povjerenje da savez vodi i u sljedećem četverogodišnjem mandatu. Tomislav Zadro nije krio zadovoljstvo ukazanim povjerenjem te je izjavio sljedeće: “Drago mi je da sam opravdao povjerenje članica HBS-a, radi se o stotinjak klubova u članstvu, da su prepoznali moj rad, ali i rad izvršnog odbora kao operativnog tijela te da svi zajedno idemo u novi, četverogodišnji, mandat i da ćemo sve ono što smo planirali ostvariti u ovom, a nismo, uspješno realizirati u sljedećem mandatu.

Iako je biciklizam još uvijek mali sport u Hrvatskoj, savez nastoji iskoristiti rastući biciklistički rekreativni trend u Europi i Hrvatskoj te ga prenijeti na onaj natjecateljski biciklizam.

“To nije lako, natjecateljski biciklizam je težak i naporan sport, u nekim segmentima i opasan i ne odlučuje se puno mladih na natjecateljski biciklizam. Volio bih da se jedan dio rekreativnog biciklizma na neki način reflektira i na natjecateljski. Zadaća je puno u ovom četverogodišnjem razdoblju, prvenstveno smo usmjereni na reprezentativne akcije, na vrhunski sport. Prioriteti su nam i cestovni biciklizam i mountain bike, cestovni biciklizam, kao perjanica biciklizma općenito zahtjeva najviše ulaganja i rada i imamo nekoliko dobrih mladih natjecatelja koje će savez podržavati kroz stručni rad, trenera koji je na raspolaganju reprezentaciji i kroz što više velikih međunarodnih natjecanja”, istaknuo je predsjednik HBS-a.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno