2 C
Vinkovci
Srijeda, 29. studenoga 2023.

Vinkovčanka Nikolina Miličević u finalu izbora za Najljepšu mamu Hrvatske

Više od autora

- vl promo-

Ovogodišnji izbor za Najljepšu mamu Hrvatske uvodi jednu veliku novost. Uz dosadašnje kategorije, ”Najljepša mama Hrvatske” od 23 do 39 godina i „Najljepša mama Hrvatske Dijamant” od 40 do 53 godina, uvedena je još jedna kategorija „Najljepša mama Hrvatske Platinum”, kategorija 54 plus. Ujedno, uz tri krune bit će podijeljeno i ukupno 6 lenti. Pobjednice očekuju pokloni sponzora, a među njima je i putovanje na Maltu.

Na ovaj izbor prijavila se i Vinkovčanka, Nikolina Miličević, majka trogodišnje kćeri, koja je za natjecanje saznala preko Facebook stranice. „Meni je dadilja rekla da se prijavim i da vjerujem u sebe. Ona je najviše zaslužna što sam se prijavila te mi je svojom podrškom dala vjetar u leđa”, kaže Nikolina.
Završila je Medicinsku školu dr. Andrije Štampara u Vinkovcima, a po zanimanju je medicinska sestra opće njege. Odmah nakon završetka škole, zaposlena je u Kliničkom zavodu za transfuzijsku medicinu te radi u KBC-u Osijek. Ističe kako obveza ima puno, ali sve stigne uz dobru organizaciju.


Nadalje, navodi kako je postupak prijave bio vrlo jednostavan te su tako uz prijavnicu morale poslati svoje dvije fotografije, kao i kratki video o sebi. Bilo je važno time na pravi način predstaviti sebe i pokazati neki svoj talent ili vještinu. Nikolina je, kaže nam, snimila makeup tutorial jer uživa u šminkanju. Prvo je ušla u polufinale, gdje je skupa s njom bilo 24 cura, a zatim je natjecanje za finale bilo preko Zooma gdje ih je ocjenjivao žiri. Postavljali su im pitanja, pričali s njima, upoznavali ih i pregledali njihove kratke videe.

Finale će biti održano u Šibeniku, 6. svibnja u Kući umjetnosti Arsen gdje će okupiti 18 žena iz cijele Hrvatske. „Ima puno lijepih mama, ali ovo je natjecanje za najhrabrije, jer sve su mame najljepše svojoj obitelji i djeci”, ističe Nikolina dodavši kako joj već sad svi čestitaju kao da je pobijedila.

„Ovo natjecanje je prekrasno putovanje i uspomena za cijeli život, a meni je i ulazak u finale već sad uspjeh”, poručuje na kraju.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno