28 C
Vinkovci
Petak, 12. kolovoza 2022.

Vinkovčanke Anita Gelo, Marija Gaće i Željka Plavšić u utrci za odgojitelja godine

Više od autora

- vl promo-

Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Hrvatski izdavač Tvornica snova, u suradnji s tportalom, pokrenuo je izbor za vrtićkog odgojitelja godine. Na taj način, napominju, žele odati počast ovom iznimno zahtjevnom životnom pozivu.

Omogućili su platformu pomoću koje roditelji djece vrtićke dobi mogu prijaviti, odabrati i tako odati priznanje vrtićkim odgojiteljima. Svatko je putem obrasca mogao prijaviti svog favorita među odgojiteljima do 13. travnja, nakon čega je uslijedio period glasovanja na stranicama tportala u trajanju od 24. travnja do 30. svibnja.

Glasovati možete ovdje, a spomenimo kako su se u izboru našle i tri odgojiteljice iz Vinkovaca – Anita Gelo, Marija Gaće i Željka Plavšić iz Dječjeg vrtića Budućnost. Želimo im puno sreće i da se upravo jedna od njih okiti titulom najboljeg vrtićkog odgojitelja godine.

Pobjednik natječaja bit će proglašen u ponedjeljak 6. lipnja 2022.

„Uz viziju kojom se vodi Tvornica snova, da zajedno gradimo bolji svijet i odgajamo nove generacije hrabrih, maštovitih, posebnih, empatičnih individualaca i emocionalno zrelih ljudi, svjesni smo koliko veliku i značajnu ulogu u tom procesu imaju odgojitelji u dječjim vrtićima. Ovim im se projektom želimo zahvaliti”, poručuju organizatori.

Odgojitelja koji dobije najveći broj glasova Tvornica snova nagradit će personaliziranim knjigama ‘Kako ću spasiti abecedu’ za svako pojedino dijete iz skupine i poklonom iznenađenja za samog pobjednika natječaja.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno