4 C
Vinkovci
Četvrtak, 8. prosinca 2022.

Vinkovci s 20 razlike slavili protiv Županjaca

Više od autora

- vl promo-

Košarkaški klub Vinkovci nakon dva uzastopna gostovanja odigrao je utakmicu na domaćem terenu. U goste je stigao KK Županja koji se kući vratio praznih ruku.

Vinkovčani su svoj posao odradili rutinski i tako upisali drugu pobjedu u nizu (70:50) koja ih je smjestila na prvo mjesto koje dijele Borovom i Đakovom. Prva četvrtina otišla je na stranu domaćih s pet poena razlike (18:13), da bi druga bila najizjednačenija na ogledu. Županjci su tu ostali kratki za pola koša razlike (14:13), a semafor u dvorani na Kanovcima na poluvremenu je pokazivao 32:26 za Vinkovce.

Nastavak ogleda i treća donijeli su prijelomni trenutak ovoga sraza su u njoj domaći košarkaši ostvarili najveću prednost i time zapečatili sudbinu gostiju. Okruglih deset razlike za Vinkovčane (20:10) kojima je posljednja dionica bila za mirno privođenje utakmice kraju.

KK Vinkovci u 4. kolu igrat će derbi kola protiv Borova i to u gostima, bit će to direktni okršaj za prvu poziciju. Svoju priliku za odvajanje na prvom mjestu tražit će Belišće koje će igrati lokalni derbi protiv Košarkaške akademije Osijek.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno