20 C
Vinkovci
Srijeda, 27. rujna 2023.

I Vinnie Jones u nastavku Kingsmana

Više od autora

- vl promo-

f_kingsman-the-golden-circle_vinnie-jones_u-filmu_ST

Glumac i umirovljeni velški nogometaš Vinnie Jones najavio je ponovnu suradnju s redateljom Matthewom Vaughnom na filmu ‘Kingsman: The Golden Circle’ nastavku filma ‘Kingsman: The Secret Service’. Za sada nije poznato koja će mu uloga biti dodijeljena.

Vinnie Jones se prvi put na filmu pojavio 1998. u kriminalističkoj komediji ‘Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške’ (Lock, Stock And Two Smoking Barrels), a jedan od producenata tog filma bio je upravo Vaughn. Njihova suradnja je potom nastavljena tijekom snimanja odličnog ‘Zdrpi i briši’ (Snatch) iz 2000. Osim po navedenim filmovima koji su Jonesa profilirali kao sjajnog glumca, Jones se pojavljivao još i u filmovima poput ‘Nestali za 60 sekundi’, ‘Plan bijega’, te kao The Juggernaut u trećem nastavku ‘X-Men: Posljednja fronta’.

U Kingsman: The Golden Circle, Eggsy (Taron Egerton) i Merlin (Mark Strong) odlaze u USA gdje pronalaze američku verziju svoje organizacije…

Osim Egertona i Stronga, u filmu ćemo gledati i Halle Berry kao šeficu CIA-e, zvijezdu HBO-ve serije ‘Igre prijestolja’ Pedra Pascala, Channinga Tatuma, Edwarda Holcrofta i Julianne Moore koja će biti negativca. Tu je i sir Elton John, što će biti njegovo prvo pojavljivanje na filmu još od ostvarenja ‘The Pinball Wizard’ iz 1975.

‘Kingsman: The Secret Service’ je baziran na stripu ‘The Secret Service’ kojeg su kreirali Dave Gibbons i Mark Millar, dok su scenario napisali Vaughn i Jane Goldman. Pratio je regrutiranje i obuku agenta Garrya ‘Eggsy’ Unwina u tajno špijunsko društvo, a imao je zadatak suprotstaviti se bogatom megalomanu Valentinu Richmondu (Samuel L. Jackson). Osim njih, u filmu se pojavljuju Colin Firth i Michael Caine. Naišao je na pozitivne kritike, a ostvario je zaradu od 414 miliona dolara širom svijeta, te tako postao najuspješniji Vaughnov film. Filmski studio 20th Century Fox najavio ga je za 16. lipanj 2017. [Filmofil]

TRAILER TITLANI / KINGSMAN: THE SECRET SERVICE

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno